sâmbătă, 28 iulie 2012

Cum sa vinzi pozele facute cu iPhone

Read the contest rules here......


Business online: Cum sa vinzi pozele facute cu iPhone


Business online: Cum sa vinzi pozele facute cu iPhoneUtilizatorii iPhone-urilor si pot vinde acum pozele pe care le fac, la pretul de zece dolari, dupa ce o companie suedeza a anuntat lansarea unei aplicatii numita Foap.Persoanele care fac poze cu iPhone-ul si vor sa le scoata la vanzare le pot posta pe piata Foap. Acestia trebuie sa incarce fotografii neprelucrate (fara filtre Instagram), sa le ataseze si sa astepte aprobarea pentru demararea procesului de vanzare, conform Mashable.Profitul se imparte cu dezvoltatorul aplicatiei, astfel ca persoana care face pozele primeste cinci dolari pentru fiecare. 

 Download RealPlayer for FREE


Aplicatia Foap a fost lansata in tarile nordice in urma cu aproximativ o luna, iar pana acum a inregistrat 10.000 de downloadari si mai mult de 40.000 de imagini incarcate. Piata Foap este deschisa oricarui utilizator care isi doreste sa achizitioneze fotografii. Persoanele care au nevoie de o fotografie anume pot cere membrilor comunitatii Foap sa i-o trimita.



Vinde poze online aici 






China Mobile ar putea produce iPhone-uri



China Mobile ar putea produce iPhone-uriCea mai mare retea de telefonie mobila din lume, China Mobile, ar putea introduce in curand in oferta clientilor sai iPhone, reprezentantii companiei chineze confirmand ca discuta in acest sens cu cei de la Apple, potrivit bbc.com.

In prezent exista probleme de compatibilitate intre iPhone si reteaua 3G China Mobile, dar acestea pot fi rezolvate odata cu lansarea in aceasta vara a noului iPhone, si atunci cand China va adopta standardul 4G.

China Mobile este cea mai mare retea din China, dar si din lume, din punct de vedere al utilizatorilor, respectiv 660 milioane, dar cu toate acestea iPhone nu face parte din oferta curenta.

Insa, 15 milioane dintre clienti sai sunt utilizeaza iPhone, smartphone-urile fiind achizitionate din alte surse.

In ciuda faptului ca este cel mai mare furnizor de servicii telecom, China Mobil este singurul operator din China care nu are suport pentru iPhone. 

Operatorul are o cota de piata de 67%, mult peste rivalii sai China Unicom si China Telecom, insa in ultimii ani a inregistrat un declin.

Prin includerea in oferta oficiala a iPhone pentru clientii sai, operatorul de telefonie ar putea sa isi recapete clientii care au migrat catre alti furnizori.
"Am discutat in mod activ cu cei de la Apple pentru a vedea cum am putea coopera. Nu pot da multe amanunte, dar pot sa spun ca este in avantajul ambelor parti sa fie dezvoltata aceasta cooperare", a declarat presedintele companiei, Xi Guohua, care a mentionat ca exista discutii...




Noul iPhone are un design facut de Steve Jobs


Noul iPhone are un design facut de Steve JobsNoul iPhone Apple va avea un design revizuit, inclusiv un ecran mai mare de 3,5 inci. Designul acestui telefon a fost realizat de Steve Jobs cu putin timp inainte sa moara.

Apple a lansat deja comenzi pentru furnizorii sai din China, cerandu-le sa produca ecrane mai mari de 3,5 inci, anunta The Next Web.

Nu este clar daca noul iPhone va avea dimensiuni mai mari sau daca doar ecranul va fi marit. Productia noilor ecrane va incepe in iunie, astfel incat iPhone-ul sa fie lansat in toamna acestui an. 
Apple va inregistra in 2012 un profit de 45 - 50 miliarde de dolari, conform analistilor. Specialistii din piata spun ca iPhone-ul este mai profitabil decat toate celelalte produse din piata, cu o marja de profit de 35%.

Doar afacerea cu iPhone-uri ii aduce Apple un profit de 35 de miliarde de dolari/an, exceptand celelalte produse ale companiei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu