sâmbătă, 28 iulie 2012

Apple te spioneaza. Cine mai profita de smartphone-ul tau?


Read the contest rules here...... 


Apple si Google te spioneaza. Cine mai profita de smartphone-ul tau?


La inceputul saptamanii trecute, doi experti in securitate americani au aratat cu iPhone-urile si iPad-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 4 salveaza coordonatele geografice ale locurilor pe care le-ai vizitat in fisiere criptate si ascunse.

Motivul pentru care se intampla acest lucru este necunoscut, iar compania lui Steve Jobs inca nu a facut nicio declaratie pe aceasta tema.

Dupa valurile generate de dezvaluirile celor doi specialisti, a urmat semnalul de alarma tras de Wall Street Journal, care scria ca Apple si Google receptioneaza in mod constant informatii de la device-urile mobile.

Intr-o scrisoare adresata unui senator american, Apple a recunoscut partial ca obisnuieste sa culeaga informatii cu privire la turnurile de telefonie mobila si retelele Wi-Fi, cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorului.

Google si Apple primesc constant informatii de la utilizatorii smartphone-urilor, insa cine poate da asigurari ca fluxul informatiilor se opreste aici? 




Apple contest here.......




Trimestrul doi la Apple: Vanzarile, afectate de lansarea urmatorului iPhone





Noul iPhone de la Apple va utiliza tehnologia in-cell


Apple va utiliza tehnologia in-cell pentru ca noul sau iPhone sa aiba un ecran subtire, anunta Wall Street Journal.

Trei companii lucreaza in prezent la producerea noului ecran al iPhone-ului Apple: Sharp, LG si Japan Display, potrivit Mashable.

S-a anuntat ca noua generatie de iPhone va avea un ecran de cel putin patru inci.

Tehnologia in-cell permite incorporarea unor senzori touch screen in ecranul LCD, ceea ce reduce grosimea acestuia. Noul iPhone, care urmeaza modelului iPhone 4S, ar putea fi lansat in aceasta toamna.





Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 4S: Pot fi comparate?

Dupa anuntul lansarii ultimului telefon Samsung, toata lumea s-a grabit sa compare Samsung Galaxy S III si iPhone 4S. Testul adevarat pentru Galaxy S III va veni insa dupa ce Apple va lansa iPhone 5.

Cand Samsung, noul lider mondial in ceea ce priveste productia de telefoane mobile, anunta un produs nou, o comparatie imediata cu produsele Apple este un gest natural. Cand Samsung introduce un telefon care, potrivit specialistilor, va fi vedeta smartphone-urilor cu Android, pozitionand Samsung impotriva Apple, o comparatie intre iPhone 4S si Galaxy S III devine o necesitate, scrie eWEEK.

Marimea celor doua telefoane este de notat: iPhone 4S, cu diagonala de 3,5 inci, are dimensiuni de 115,2 pe 58,6 si o grosime de 9,3 mm, in timp ce Galaxy S III are un ecran cu diagonala mai mare, de 4,8 inci si dimensiuni de 136,6 pe 70,6, cu grosimea de 8,6 mm.

Cu toate aceste diferente, iPhone cantareste mai mult - 140 de grame, fata de 133 de grame, cat are Galaxy S III.

Apple o are pe asistenta Siri, pe care utilizatorii o pot intreba orice sau careia ii pot spune sa trimite e-mail-uri in timpul jogging-ului, spre exemplu. Galaxy S III are S Voice, o functionalitate asemanatoare asistentei Siri, care asteapta, anticipeaza si, la modul propriu, il priveste pe utilizator. Totusi, comparatia dintre cele doua telefoane nu-si are rostul.

Apple se pregateste de lansarea unui nou iPhone, spre sfarsitul acestui an. Deci, "necunoscutul" iPhone 5 va fi piatra de hotar pe care...











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu