sâmbătă, 28 iulie 2012

Cum sa vinzi pozele facute cu iPhone

Read the contest rules here......


Business online: Cum sa vinzi pozele facute cu iPhone


Business online: Cum sa vinzi pozele facute cu iPhoneUtilizatorii iPhone-urilor si pot vinde acum pozele pe care le fac, la pretul de zece dolari, dupa ce o companie suedeza a anuntat lansarea unei aplicatii numita Foap.Persoanele care fac poze cu iPhone-ul si vor sa le scoata la vanzare le pot posta pe piata Foap. Acestia trebuie sa incarce fotografii neprelucrate (fara filtre Instagram), sa le ataseze si sa astepte aprobarea pentru demararea procesului de vanzare, conform Mashable.Profitul se imparte cu dezvoltatorul aplicatiei, astfel ca persoana care face pozele primeste cinci dolari pentru fiecare. 

 Download RealPlayer for FREE


Aplicatia Foap a fost lansata in tarile nordice in urma cu aproximativ o luna, iar pana acum a inregistrat 10.000 de downloadari si mai mult de 40.000 de imagini incarcate. Piata Foap este deschisa oricarui utilizator care isi doreste sa achizitioneze fotografii. Persoanele care au nevoie de o fotografie anume pot cere membrilor comunitatii Foap sa i-o trimita.



Vinde poze online aici 






China Mobile ar putea produce iPhone-uri



China Mobile ar putea produce iPhone-uriCea mai mare retea de telefonie mobila din lume, China Mobile, ar putea introduce in curand in oferta clientilor sai iPhone, reprezentantii companiei chineze confirmand ca discuta in acest sens cu cei de la Apple, potrivit bbc.com.

In prezent exista probleme de compatibilitate intre iPhone si reteaua 3G China Mobile, dar acestea pot fi rezolvate odata cu lansarea in aceasta vara a noului iPhone, si atunci cand China va adopta standardul 4G.

China Mobile este cea mai mare retea din China, dar si din lume, din punct de vedere al utilizatorilor, respectiv 660 milioane, dar cu toate acestea iPhone nu face parte din oferta curenta.

Insa, 15 milioane dintre clienti sai sunt utilizeaza iPhone, smartphone-urile fiind achizitionate din alte surse.

In ciuda faptului ca este cel mai mare furnizor de servicii telecom, China Mobil este singurul operator din China care nu are suport pentru iPhone. 

Operatorul are o cota de piata de 67%, mult peste rivalii sai China Unicom si China Telecom, insa in ultimii ani a inregistrat un declin.

Prin includerea in oferta oficiala a iPhone pentru clientii sai, operatorul de telefonie ar putea sa isi recapete clientii care au migrat catre alti furnizori.
"Am discutat in mod activ cu cei de la Apple pentru a vedea cum am putea coopera. Nu pot da multe amanunte, dar pot sa spun ca este in avantajul ambelor parti sa fie dezvoltata aceasta cooperare", a declarat presedintele companiei, Xi Guohua, care a mentionat ca exista discutii...




Noul iPhone are un design facut de Steve Jobs


Noul iPhone are un design facut de Steve JobsNoul iPhone Apple va avea un design revizuit, inclusiv un ecran mai mare de 3,5 inci. Designul acestui telefon a fost realizat de Steve Jobs cu putin timp inainte sa moara.

Apple a lansat deja comenzi pentru furnizorii sai din China, cerandu-le sa produca ecrane mai mari de 3,5 inci, anunta The Next Web.

Nu este clar daca noul iPhone va avea dimensiuni mai mari sau daca doar ecranul va fi marit. Productia noilor ecrane va incepe in iunie, astfel incat iPhone-ul sa fie lansat in toamna acestui an. 
Apple va inregistra in 2012 un profit de 45 - 50 miliarde de dolari, conform analistilor. Specialistii din piata spun ca iPhone-ul este mai profitabil decat toate celelalte produse din piata, cu o marja de profit de 35%.

Doar afacerea cu iPhone-uri ii aduce Apple un profit de 35 de miliarde de dolari/an, exceptand celelalte produse ale companiei.





Apple te spioneaza. Cine mai profita de smartphone-ul tau?


Read the contest rules here...... 


Apple si Google te spioneaza. Cine mai profita de smartphone-ul tau?


La inceputul saptamanii trecute, doi experti in securitate americani au aratat cu iPhone-urile si iPad-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 4 salveaza coordonatele geografice ale locurilor pe care le-ai vizitat in fisiere criptate si ascunse.

Motivul pentru care se intampla acest lucru este necunoscut, iar compania lui Steve Jobs inca nu a facut nicio declaratie pe aceasta tema.

Dupa valurile generate de dezvaluirile celor doi specialisti, a urmat semnalul de alarma tras de Wall Street Journal, care scria ca Apple si Google receptioneaza in mod constant informatii de la device-urile mobile.

Intr-o scrisoare adresata unui senator american, Apple a recunoscut partial ca obisnuieste sa culeaga informatii cu privire la turnurile de telefonie mobila si retelele Wi-Fi, cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorului.

Google si Apple primesc constant informatii de la utilizatorii smartphone-urilor, insa cine poate da asigurari ca fluxul informatiilor se opreste aici? 




Apple contest here.......




Trimestrul doi la Apple: Vanzarile, afectate de lansarea urmatorului iPhone





Noul iPhone de la Apple va utiliza tehnologia in-cell


Apple va utiliza tehnologia in-cell pentru ca noul sau iPhone sa aiba un ecran subtire, anunta Wall Street Journal.

Trei companii lucreaza in prezent la producerea noului ecran al iPhone-ului Apple: Sharp, LG si Japan Display, potrivit Mashable.

S-a anuntat ca noua generatie de iPhone va avea un ecran de cel putin patru inci.

Tehnologia in-cell permite incorporarea unor senzori touch screen in ecranul LCD, ceea ce reduce grosimea acestuia. Noul iPhone, care urmeaza modelului iPhone 4S, ar putea fi lansat in aceasta toamna.





Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 4S: Pot fi comparate?

Dupa anuntul lansarii ultimului telefon Samsung, toata lumea s-a grabit sa compare Samsung Galaxy S III si iPhone 4S. Testul adevarat pentru Galaxy S III va veni insa dupa ce Apple va lansa iPhone 5.

Cand Samsung, noul lider mondial in ceea ce priveste productia de telefoane mobile, anunta un produs nou, o comparatie imediata cu produsele Apple este un gest natural. Cand Samsung introduce un telefon care, potrivit specialistilor, va fi vedeta smartphone-urilor cu Android, pozitionand Samsung impotriva Apple, o comparatie intre iPhone 4S si Galaxy S III devine o necesitate, scrie eWEEK.

Marimea celor doua telefoane este de notat: iPhone 4S, cu diagonala de 3,5 inci, are dimensiuni de 115,2 pe 58,6 si o grosime de 9,3 mm, in timp ce Galaxy S III are un ecran cu diagonala mai mare, de 4,8 inci si dimensiuni de 136,6 pe 70,6, cu grosimea de 8,6 mm.

Cu toate aceste diferente, iPhone cantareste mai mult - 140 de grame, fata de 133 de grame, cat are Galaxy S III.

Apple o are pe asistenta Siri, pe care utilizatorii o pot intreba orice sau careia ii pot spune sa trimite e-mail-uri in timpul jogging-ului, spre exemplu. Galaxy S III are S Voice, o functionalitate asemanatoare asistentei Siri, care asteapta, anticipeaza si, la modul propriu, il priveste pe utilizator. Totusi, comparatia dintre cele doua telefoane nu-si are rostul.

Apple se pregateste de lansarea unui nou iPhone, spre sfarsitul acestui an. Deci, "necunoscutul" iPhone 5 va fi piatra de hotar pe care...











Alarma la Apple: Un hacker rus a descoperit cum se pot descarca gratuit aplicatii

Read the contest rules here......


Alarma la Apple: Un hacker rus a descoperit cum se pot descarca gratuit aplicatii




Un hacker rus a descoperit o modalitate prin care se pot descarca gratuit aplicatiile dezvoltate de Apple pentru iPhone si iPad.

Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie doar sa descarce cateva certificate de securitate de pe site-ul hacker-ului, care se autointituleaza ZonD80, si sa schimbe o setare de la conexiunea Wi-Fi a dispozitivului pe care il folosesc, potrivit Daily Mail. 

Desi el a postat si un filmulet pe YouTube cu o mica demonstratie, acesta a fost inlaturat, luni, dupa ce Apple a solicitat sa il scoata de pe pagina web.

Oficialii companiei au confirmat pe blog ca acest truc functioneaza pentru anumite dispozitve ce ruleaza cu variantele de sisteme de operare iOS3 pana la iOS6.

Hacker-ul a anuntat ca site-ul sau nu va merge timp de 2-3 zile, dar va gasi anumite modalitati de promovare ale acestei idei.

Reprezentantii Apple nu au putut fi contactati pentru declaratii.

Daca metoda rusului va fi folosita de cat mai multi utilizatori de iPhone-uri sau iPad-uri, atunci creatorii de aplicatii pentru iOS vor inregistra pierderi uriase, din cauza ca veniturile lor depind foarte mult de utilizatorii care platesc pentru serviciile lor.



Apple nu este invincibila: 600.000 de Mac-uri, infectate cu un troian


Peste jumatate de milion de computere Apple au fost infectate cu troianul Flashback, potrivit unei firme ruse de securitate informatica, Dr Web.

Mai exact, 600.000 de Mac-uri, dintre care 300.000 din Statele Unite, au instalat mallware-ul. Odata ce are acces la informatiile din calculator, troianul ar putea permite "deturnarea" calculatoarelor pe care este instalat si folosirea lor pe post de "botnet", transmite pagina de Internet a postului de televiziune BBC.

Apple, un gigant gata sa inhate caimacul marilor burse ale lumii

"Botnet" este o retea de calculatoare infectate cu troieni sincronizati de un hacker, astfel incat calculatoarele respective participa, fara voia utilizatorilor, la atacuri impotriva altor calculatoare sau servere.

Chiar daca cei de la Apple au lansat un update de securitate, utilizatorii care nu au instalat patch-ul sunt in continuare expusi riscului de infectare.

Apple mareste recompensa dezvoltatorilor care utilizeaza iAd

Flashback a fost detectat initial in septembrie, atunci cand cei care lucreaza in domeniul securitatii informatice au semnalat ca acest software se infiltreaza in computere printr-un aparent update pentru Flash Player. Odata instalat, troianul dezactiveaza unele dintre elementele de securitate ale computerului.

Razboiul dintre Apple si hackeri: Cine va castiga?

Razboiul dintre Apple si hackeri: Cine va castiga?

Mii de detinatori de telefoane iPhone si-au unit fortele cu o echipa de hackeri pentru a-i ajuta sa gaseasca noi modalitati de a sparge sistemul de operare al Apple.

Spargerea programului implica deblocarea dispozitivului, astfel incat acesta sa nu utilizeze numai sistemul de operare permis de catre producator, noteaza BBC.

Telefoanele mobile care folosesc sistemul de operare Google Android nu sunt restrictionate, iar Microsoft permite deblocarea sistemului de operare Windows Phone 7.

Insa cei de la Apple au luptat din greu ca sa previna orice tentativa de "hackuire" a produselor sale.

Ultima versiune a sistemului de operare folosit de iPhone se dovedeste a fi extrem de greu de spart in totalitate.

"Apple ne face viata grea. iPhone-ul este mai bine protejat decat majoritatea centralelor nucleare", a afirmat Joshua Hill, un membru al brigazii de hackeri Chronic Dev.

Hackerii ca Hill vaneaza erorile de programare in software-ul celor de la Apple. Erorile pot face un program sa se prabuseasca si sunt ca aurul pentru hackeri, care incearca sa le exploateze.

Pentru a preveni acest lucru, telefoanele Apple inregistreaza detaliile erorilor programului si trimit rapoartele inapoi, companiei.

Programatorii de la Apple pot apoi analiza aceste rapoarte si rezolva orice erori aferente care pun probleme serioase de securitate, ce ar putea fi exploatate de catre hackeri.

Aceste rapoarte cauzeaza probleme serioase pentru Hill si echipa sa de hackeri.


Hackerii au luat la ochii calculatoarele Apple

Hackerii au luat la ochii calculatoarele Apple

Hackerii au atacat, in aceasta luna, de cateva sute de milioane de ori calculatoarele care sunt dotate cu sisteme de protectie Kaspersky.

Astfel, luna trecuta, au avut loc peste 71,3 milioane de tentative de infectare, 242 milioane de atacuri de retea blocate, 213 milioane de programe periculoase identificate si neutralizate pe computerele utilizatorilor si 84,3 milioane de verdicte date.

Cei mai vizati de atacurile cu programe antivirus false au fost utilizatorii de sisteme Apple Mac OS X. Primele tentative de infectare au fost inregistrate in data de 2 mai, cand infractorii cibernetici s-au folosit de contextul mortii lui Osama bin Laden pentru a pacali utilizatorii sa acceseze linkuri false, se arata in comunicatul Kaspersky Labs, remis catre Ziare.com.

Acestia influentau afisarea rezultatelor din cautarile Google cu ajutorul metodei blackhat SEO, astfel incat cei care doreau sa vizioneze anumite imagini cu bin Laden erau redirectionati spre site-uri suspecte si avertizati ca sistemul lor este infectat cu un troian care trebuia imediat neutralizat.

Daca utilizatorul era de acord sa incerce solutia de securitate propusa de acel site, antivirusul fals (MACDefender, in acest caz) raporta ca a detectat mai multe amenintari informatice in computer - cand, de fapt, acesta nu era deloc infectat - si cerea intre 59 si 80 de dolari pentru dezinfectie.

Daca victima platea acea suma de bani, primea o cheie de inregistrare care, dupa ce era introdusa in produs,

Parolele de pe un iPhone pot fi furate in 6 minute


Parolele de pe un iPhone pot fi furate in 6 minute 







Hackerii au versiune de firmware.


Specialistii germani de la institutul Fraunhofer SIT au avertizat ca intregul sistem de securitate al unei companii e in pericol daca este pierdut un iPhone folosit ca telefon de serviciu.


Multi oameni cred ca sistemul de criptare al smartphone-ului este suficient pentru securitatea datelor, aceasta opinie fiind intalnita si in departamentele de securitate ale companiilor. Specialistii de la institutul german spun, insa, ca nu au fost nevoiti sa sparga sistemul de criptare in 256 de biti, ci au profitat de problema de design din cauza careia informatiile sunt stocate in sistemul de operare.nevoie de doar sase minute pentru a afla orice parola salvata pe un iPhone. Testele facute de cercetatorii germani au arata ca parolele nu sunt in siguranta pe niciunul dintre telefoanele iPhone sau tabletele iPad.

Astfel, imediat dupa ce au scos cartela SIM dintr-un iPhone sau iPad, hackerii au acces la parole, coduri de acces si e-mail-uri care le ofera si mai multe informatii. Specialistii germani au atras atentia ca unele servicii online ofera o noua parola doar cand primesc o cerere de inlocuire a celei vechi. 

Pentru o buna protectie a datelor unei companii nu e suficient ca angajatul care a pierdut un iPhone sa isi schimbe imediat parolele. Cea mai buna solutie ar fi ca toate datele lui de identificare in retea sa fie schimbate de companie.

Hackerii pot prelua controlul asupra unui iPhone sau iPad


O noua vulnerabilitate descoperita in sistemul de operare iOS al Apple le-ar putea permite hackerilor sa preia complet controlul asupra dispozitivelor care il folosesc: iPhone, iPad si iPod Touch.

Problema descoperita de trei firme de securitate IT este investigata in prezent de Apple, potrivit unui purtator de cuvant al companiei, citat de Reuters.

Potrivit firmelor de securitate IT, o tableta iPad sau un iPhone ar putea fi virusate daca posesorul lor este convins sa intre pe un site unde se afla un fisier PDF infectat.

Vulnerabilitatea gasita in iOS este ultima dintr-o serie de bug-uri descoperite la dispozitivele mobile in ultima saptamana.

Expertii de securitate prezenti la o conferinta a hackerilor organizata saptamana trecuta au atras atentia si asupra sistemului de operare pe care il foloseste Google la telefoanele mobile si tablete.

Dispozitivele mobile au devenit extrem de vulnerabile la atacuri informatice deoarece sistemele lor de operare au devenit atat de complexe in ultimii ani incat acum seamana cu cele folosite de computere.





iPhone sau iPad Securitate






iPhone 4.0 va permite multitasking-ul

iPhone 4.0 va permite multitasking-ul


Apple pregateste versiunea 4.0 a sistemului de operare iPhone, despre care se spune ca le va permite utilizatorilor sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi timp. Aceasta urmeaza sa fie lansata in vara, potrivit unor surse apropiate companiei.

Sursele citate de Apple Insider sustin ca producatorul ar fi gasit o solutie pentru a permite multitasking-ul, dar nu se mentioneaza cum vor fi conservate resursele si capacitatea bateriei, cele doua mari probleme care au obligat Apple sa restrictioneze rularea altor aplicatii in afara de cele instalate din fabricatie.

Potrivit acelorasi surse, tehnologia care ar urma sa fie folosita exista deja la Mac OS X.

Rularea aplicatiilor in acelasi timp este restrictionata din motive de securitate la actuala versiune a software-ului iPhone. Astfel, aplicatiile nu pot rula fara ca utilizatorul sa stie de ele si este protejat de virusi informatici si alte metode de furt al informatiilor personale.

Rularea mai multor aplicatii in acelasi timp se poate face, in prezent, numai daca sistemul de operare este deblocat.


Un iPhone de la Apple a explodat in mainile unui tanar


Compania Apple se confrunta cu mari probleme in ceea ce priveste securitatea echipamentelor pe care le comercializeaza.

Dupa ce in urma cu ceva vreme un model de iPod a explodat, de aceasta data un iPhone Apple a luat foc in mainile unui tanar in timp ce il utiliza.

Telefonul nu a produs insa leziuni grave tanarului. Victima si parintii sai vor sa faca o plangere, "nu neaparat pentru a cere despagubiri, doar pentru a primi raspunsuri", scrie Le Point.

Cazul vine dupa ce iPod-ul unui tanar britanic de 11 ani a explodat in urma cu o saptamana, tot in timpul utilizarii.

"Scotea zgomote ciudate si a simtit cum aparatul se incingea in mana sa. Dupa 30 de secunde, a iesit fum din aparat si iPod-ul a explodat," a explicat tatal copilului.

Pericolul de explozie vine de la baterie, care se incinge, insa in mod normal acest lucru ar trebui sa afecteze 0,001% dintre utilizatori. 






Un inginer chinez s-a sinucis dupa ce a pierdut un prototip iPhone

Un inginer chinez s-a sinucis dupa ce a pierdut un prototip iPhone

Un inginer chinez care lucra intr-una din fabricile Apple s-a sinucis dupa ce a pierdut prototipul celei de-a patra generatii iPhone. Sun Danyong, de 25 de ani, era suspectat ca a furat modelul viitorului telefon.

Inginerul chinez era responsabil de expedierea a 16 viitoare modele a telefonului produs de Apple. El s-a aruncat de pe o cladire cu 12 etaje la trei zile dupa ce a raportat ca unul dintre ele a disparut, informeaza BBC.

Fostii colegi ai barbatului au declarat ca acesta a fost batut de paznicii fabricii dupa ce firma taiwaneza Foxconn a pornit o investigatie. Ei mai spun ca acesta ar fi povestit pe un chat ca a fost inchis intr-o camera, iar casa i-a fost rascolita.

Ca urmare a acuzatiilor, compania l-a suspendat pe seful securitatii si a pornit propria investigatie. Reprezentantii Apple spun ca asteapta rezultatele anchetei.

Nu este pentru prima data cand compania Foxconn este implicata intr-un scandal. Conducerea ei a fost acuzata ca isi trateaza angajatii foarte prost. Mai mult, jurnalistii au descoperit ca 45 din 83 de fabrici ale Apple nu platesc orele suplimentare ale muncitorilor, iar 23 dintre ele nu platesc nici macar salariul minim din China




iPhone spyware


Read the contest rules here......


iPhone spyware


A famous security dealer, Bitdefender cautions fans of Apple about a malicious iPhone spyware. This spyware has the ability to damage iPhones’ security mechanism. Bitdefender suggests iPhone users to get the phone checked by a technical expert if they see any unusual activity on their cell phone. The users should not remain clueless about these secret spywares, which attack the defences of the phone. For this purpose, Bitdefender has come up with an application called “Clueful” to help the user in keeping their iPhones’ security intact.


Clueful as a Cleanup app
Clueful application helps the iPhone users to monitor their phone activities through manual analysis of other apps on the phone. Through this action, the user is able to identify any harmful apps and detect if the phone has been infected by an iPhone spyware. Clueful tracks signs for malware attack on users’ iPhone. The most obvious sign he would detect is when any app on the iPhone required more than necessary to run. It also takes care of the unnecessary details and pop ups that might affect the iPhone. For example, while using the weather app, geo-locating the phone user is appropriate, as weather can only be identified when location of the user is detected. But problem arises if the information of location is sent to an external server.


iPhone contest .....




Aggressive Advertising
The basic purpose behind number of services in an application is to make a mark in the plethora of app developers through aggressive advertising. The presence of extra services points to the fact that the data is efficiently monitored for advertising purposes. Smartphones don’t have a long range; hence advertisers have to use strong tools to break their defenses. Therefore, smartphone users need to have strong defenses like Clueful against the advertising malwares.
Beware of Malware
Keeping in view the incessant downloading of apps available free online, users need to be extremely vigilant about having a cleanup application like Clueful in their smartphones. This app enables the users to go through all the installed apps to figure out if they are safe enough. Among iPhones this application is even more useful, as they help to manually clean the effected apps in use. This helps the user to keep the cell phone software secured and free of any spyware.









Evitati S.C Autocom S.R.L Timisoara CIF 1812510 J35/685/1991 Bdul. Bogdan Petriceicu Hasdeu 10 Timisoara tepari 100%

Evitati firma Autocom s r l din Timisoara, laptop, notebook, tablete, laptop service, reparatii laptop, calculatoare, Timisoara ,calculatoare, imprimante, reparatii, depanare, service, IT, reparatii, Laptopuri / Notebook, aparate foto, imprimante, monitoare, Calculatoare, Notebook / Laptop, Autocom S.R.L sunt tepari, marfa de proasta calitate, - pentru imprimante Laser, Matriciale, Plotter (cuptoare, role de preluare si transport, rotite, kit mentenanta, cap imrpimare, etc) pentru calculatoare portabile (laptop, notebook, PDA, data scanner, etc). Baterii/acumulatori, alimentatoare de camera si alimentatoare de masina, priza 220V in masina, ecrane LCD/TFT pt. laptop/notebook, tastaturi/keyboard pt. laptop/notebook, piese imprimante timisoara timişoreni, Autocom tepari, evitati sa cumparati ceva de la AUTOCOM S.R.L. Timisoara,Dragomir Radu, Calea Aradului 87, Timisoara, 0256/201460, 0356/410088(rds), 0256/201460,0356/410088(rds), http://www.bateriinotebook.ro, http://www.pieseimprimanta.ro, Vânzări componente calculatoare (placa de bază, video, sunet, procesor, tastatură, mouse, webcam, boxe), noi, second-hand, monitoare CRT, TFT, imprimante, imprimante, scannere, copiatoare, xeroxuri Timisoara noi si second hand, direct de la proprietar, Imprimante Si Multifunctionale Second Hand - Ieftine, Testate, 1 - 5 Ani Garantie, Livrare 24h Imprimante SH Laser, Jet, Cerneala, Autocom hoti, Autocom Srl CIF 1812510 J35/685/1991 Bdul. Bogdan Petriceicu Hasdeu 10, Timisoara, Birotica Horeca Design. ECHIPAMENTE BIROU, Multifuctionale laser A3, Multifuctionale laser A4
Evitati sa cumparati sau sa aveti relatii de afaceri cu S.C Autocom S.R.L Timisoara (CIF 1812510 J35/685/1991 Bdul. Bogdan Petriceicu Hasdeu 10 Timisoara)  sant tepari 100% au numai facaturi si te plimba la garantie cu lunile daca ai noroc mai vezi ceva dar de multe ori ramaneti cu banii aruncati. 

vineri, 27 iulie 2012

iPhone 4s Contest

Read the contest rules here......


Siri. Your wish is its command.

Siri on iPhone 4S lets you use your voice to send messages, schedule meetings, place phone calls, and more. Ask Siri to do things just by talking the way you talk. Siri understands what you say, knows what you mean, and even talks back. Siri is so easy to use and does so much, you’ll keep finding more and more ways to use it.

It understands what you say.

Talk to Siri as you would to a person. Say something like “Tell my wife I’m running late.” “Remind me to call the vet.” “Any good burger joints around here?” Siri does what you say, finds the information you need, then answers you. It’s like you’re having a conversation with your iPhone.

It knows what you mean.

Siri not only understands what you say, it’s smart enough to know what you mean. So when you ask “Any good burger joints around here?” Siri will reply “I found a number of burger restaurants near you.” Then you can say “Hmm. How about tacos?” Siri remembers that you just asked about restaurants, so it will look for Mexican restaurants in the neighborhood. And Siri is proactive, so it will question you until it finds what you’re looking for.

It helps you do the things you do every day.

Ask Siri to text your dad, remind you to call the dentist, or find directions, and it figures out which apps to use and who you’re talking about. It finds answers for you from the web through sources like Yelp and WolframAlpha. Using Location Services, it looks up where you live, where you work, and where you are. Then it gives you information and the best options based on your current location. From the details in your contacts, it knows your friends, family, boss, and coworkers. So you can tell Siri things like “Text Ryan I’m on my way” or “Remind me to make a dentist appointment when I get to work” or “Call a taxi” and it knows exactly what you mean and what to do.




It has so much to tell you.

When there’s something you need to do, just ask Siri to help you do it. Siri uses almost all the built-in apps on iPhone 4S. It writes and sends email messages and texts. It searches the web for anything you need to know. It plays the songs you want to hear. It gives you directions and shows you around. It places calls, schedules meetings, helps you remember, and wakes you up. In fact, ask Siri what it can do — it even speaks for itself.

Contest - Win a iphone 4s 16Gb per day !

Read the contest rules here......


Business online: Cum sa vinzi pozele facute cu iPhone


Business online: Cum sa vinzi pozele facute cu iPhoneUtilizatorii iPhone-urilor si pot vinde acum pozele pe care le fac, la pretul de zece dolari, dupa ce o companie suedeza a anuntat lansarea unei aplicatii numita Foap.Persoanele care fac poze cu iPhone-ul si vor sa le scoata la vanzare le pot posta pe piata Foap. Acestia trebuie sa incarce fotografii neprelucrate (fara filtre Instagram), sa le ataseze si sa astepte aprobarea pentru demararea procesului de vanzare, conform Mashable.Profitul se imparte cu dezvoltatorul aplicatiei, astfel ca persoana care face pozele primeste cinci dolari pentru fiecare. 

Aplicatia Foap a fost lansata in tarile nordice in urma cu aproximativ o luna, iar pana acum a inregistrat 10.000 de downloadari si mai mult de 40.000 de imagini incarcate. Piata Foap este deschisa oricarui utilizator care isi doreste sa achizitioneze fotografii. Persoanele care au nevoie de o fotografie anume pot cere membrilor comunitatii Foap sa i-o trimita.



Vinde poze online aici 






China Mobile ar putea produce iPhone-uri



China Mobile ar putea produce iPhone-uriCea mai mare retea de telefonie mobila din lume, China Mobile, ar putea introduce in curand in oferta clientilor sai iPhone, reprezentantii companiei chineze confirmand ca discuta in acest sens cu cei de la Apple, potrivit bbc.com.

In prezent exista probleme de compatibilitate intre iPhone si reteaua 3G China Mobile, dar acestea pot fi rezolvate odata cu lansarea in aceasta vara a noului iPhone, si atunci cand China va adopta standardul 4G.
China Mobile este cea mai mare retea din China, dar si din lume, din punct de vedere al utilizatorilor, respectiv 660 milioane, dar cu toate acestea iPhone nu face parte din oferta curenta.

Insa, 15 milioane dintre clienti sai sunt utilizeaza iPhone, smartphone-urile fiind achizitionate din alte surse.

In ciuda faptului ca este cel mai mare furnizor de servicii telecom, China Mobil este singurul operator din China care nu are suport pentru iPhone. 
Operatorul are o cota de piata de 67%, mult peste rivalii sai China Unicom si China Telecom, insa in ultimii ani a inregistrat un declin.

Prin includerea in oferta oficiala a iPhone pentru clientii sai, operatorul de telefonie ar putea sa isi recapete clientii care au migrat catre alti furnizori.

"Am discutat in mod activ cu cei de la Apple pentru a vedea cum am putea coopera. Nu pot da multe amanunte, dar pot sa spun ca este in avantajul ambelor parti sa fie dezvoltata aceasta cooperare", a declarat presedintele companiei, Xi Guohua, care a mentionat ca exista discutii...




Noul iPhone are un design facut de Steve Jobs


Noul iPhone are un design facut de Steve JobsNoul iPhone Apple va avea un design revizuit, inclusiv un ecran mai mare de 3,5 inci. Designul acestui telefon a fost realizat de Steve Jobs cu putin timp inainte sa moara.

Apple a lansat deja comenzi pentru furnizorii sai din China, cerandu-le sa produca ecrane mai mari de 3,5 inci, anunta The Next Web.

Nu este clar daca noul iPhone va avea dimensiuni mai mari sau daca doar ecranul va fi marit. Productia noilor ecrane va incepe in iunie, astfel incat iPhone-ul sa fie lansat in toamna acestui an. 

Apple va inregistra in 2012 un profit de 45 - 50 miliarde de dolari, conform analistilor. Specialistii din piata spun ca iPhone-ul este mai profitabil decat toate celelalte produse din piata, cu o marja de profit de 35%.

Doar afacerea cu iPhone-uri ii aduce Apple un profit de 35 de miliarde de dolari/an, exceptand celelalte produse ale companiei.